+381 63 50 50 08 office@avito.rs
Industrijski i modularni stolovi
Čvrsti , stabilni i svestrani, Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo. Radne ploče u zavisnosti od namene mogu biti od drveta, čelika, mašinske plastike. Police ili fioke koje se nalaze ispod radne ploče stolova obezbeđuju dodatni prostor za stvari koje želite da su vam pri ruci. Industrijski stolovi mogu biti dopunjeni sa nizom dodatnog pribora kako bi kreirali idealno radno mesto, kao što su fioke, točkovi, štelujuće stope, police, antistatik podloge i drugo. Nogare mogu biti podesive tako visinu stola možete jednostavno podesiti prema svojoj visini i tako napraviti sebi udobnu poziciju za rad.
U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Grundfos, Gebruder Weiss, Bambi, grah Automotive, Ball, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.
Kontrolisani kvalitet
Bezkompromisni smo u pogledu funkcionalnosti, bezbednosti i rukovanja naših proizvoda. Avito proizvodi se kontrolišu u našim sopstvenim laboratorijama
po pitanju njihovog kvaliteta i bezbednosti.
Ponuda stolova

Predstavljamo Vam samo delić naše ponude. Industrijski stolovi rade se po poruđžbini. Izdvojili smo neke od najtraženijih modela. Ukoliko Vas interesuje kompletna ponuda budite slobodni pozovite nas ili nam pošaljite upit i dobićete detaljnu ponudu . 

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Kolica sa platformom

Najtraženiji naš proizvod se izrađuju od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Jednostavan transport paketa, kutija kao i mnoge druge robe.

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama. Transport boca za tehničke gasove od 10, 20 i 40 litara

Transportni točkovi

Prodajemo veliki broj raznih točkova, točkovi male nosivosti, točkovi velike nosivosti, industrijski točkovi.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo.

Mrežasta kolica

Jednostavan transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).

Copyright © 2003-2022 Avito – Powered by WordPress |  Privacy Policy  |  Cookies  |  Site Map

Avito Comp. LTD d.o.o. | Sremska 26b, 22320 Inđija | Tel +381 63 505008 | e-mail: office@avito.rs | www.avito.rs