+381 63 50 50 08 office@avito.rs
Mrežasta kolica i kontejneri
Mrežasta kolica i kontejneri su fleksibilna i robusna, perfektna za transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe. Mrežasta kolica su izrađena od pocinkovanog čelika. Kolica imaju četiri stranice i mogu se lako otvoriti da omoguće lak pristup robi. Mrežasta kolica mogu biti opremljena sa policama, gumenim odbojnicina. nosačima fascikli i drugo. Ona su sklopiva i složiva, što olakšava transport i skladištenje više komada ovih kolica i kontejnera.
U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Grundfos, Gebruder Weiss, Hotel Metropol, Autokomerc, Institut Za Majku I Dete, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Radne merdevine

Radne merdevine za industriju i magacine. Pokretne merdevine, merdevine sa platformom i zaštitnom ogradom. Industrijska stepeništa.

Nagibni kontejneri

Pogodni za metalni otpad, drvni otpad, piljevinu, karton, papir. cement, šljunak itd. Dostupani u različitim veličinama.

Kolica sa platformom

Idealna za sve vidove transporta, kvalitetna platforma, ergonimičan dizajn.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo.

Uredjaj za odmotavanje

Veoma efikasan uređaj za odmotavanje gromobranske-pocinkovane trake.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).

Copyright © 2003-2022 Avito – Powered by WordPress |  Privacy Policy  |  Cookies  |  Site Map