+381 63 50 50 08 office@avito.rs

AVITO – O NAMA

Nakon višegodišnjeg radnog iskustva u osmišljavanju i proizvodnji proizvoda od metala, možemo reći da je naš tim spreman za svaki izazov. Na sajtu možete pogledati naše proizvode, i upoznatii se sa širokim spektrom usluga koje pružamo. Iskreno se nadamo, i unapred radujemo budućoj, uspešnoj saradnji sa Vama, i pisanju novih, svetlih poglavlja, kako Vaše, tako i naše kompanije.

Vrhunski proizvod i superiorna usluga

Avito jasno prepoznaje jedini način kojim ćemo nastaviti da budemo uspešni, a to je davanje vrhunskog proizvoda i superiorne usluge, što su prave vrednosti za novac uložen kod nas. U Avitu kao prioritet uvek imamo zadovoljstvo naših kupaca, jer znamo pre svega da ste naše najvrednije sredstvo.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci.

 REFERENCE

Projektovanje, izrada i održavanje

Širok asortiman proizvoda, odličan kvalitet proizvoda. Niska cena proizvoda – pristupačnost, prilagodljivost zahtevima kupaca. Brza implementacija novih ideja, dugogodišnje iskustvo i tradicija. Dobro organizovana distribucija proizvoda i servis kao i garancija na sve naše proizvode.

 USLUGE

KOLICA PO PORUDŽBINI

Na osnovu vaše skice, crteža, detaljnog opisa izradićemo kolica na vaš zahtev u dimenzijama,  i karakteristikama prema vašim potrebama. Budite slobodni pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte. Zajedno možemo napraiti proizvod  koji će ispuniti sve vaše poslovne potrebe.

KONTAKT
GOOGLE MAP
NARUČITE KATALOG

GDPR
OPŠTI USLOVI
INFORMACIJE

AVITO LOGISTIC EQUIPMENT (AVITO COMP.LTD DOO INĐIJA)
KRALJA PETRA I 168G, Jugoistočna radna zona, 22320 INĐIJA, SRBIJA

  www.avito.rs  |   office@avito.rs | Lokacija (GoogleMap)

 GORAN   +381 63 505-008  office@avito.rs
NIKOLA
   +381 63 505-108 

AVITO COMP.LTD DOO INĐIJA
KRALJA PETRA I 168G, Jugoistočna radna zona, 22320 INĐIJA, SRBIJA

  +381 63 505008 (GORAN)
 +381 63 505108 (NIKOLA)

   www.avito.rs
   www.whiteboard.rs
   office@avito.rs

 

Copyright © 2003-2022 Avito – Powered by WordPress |  Privacy Policy  |  Cookies  |  Site Map