+381 63 50 50 08 office@avito.rs

METALNE POLICE I NOSAČI

Metalne police i nosači su pouzdane i funkcionalne komponente za skladištenje i organizaciju različitih predmeta, alata i materijala u različitim okruženjima. Njihov dizajn i prilagodljivost čine ih idealnim za upotrebu u skladištima, radionicama, prodavnicama, kućama i drugim prostorima gde je potrebno efikasno organizovati i čuvati stvari.

U galeriji su neki od nasih proizvoda koje smo uspesno proizveli za kompanije kao sto su Bosch, Siemens, Grundfos, Gebruder Weiss, Bambi, Grah Automotive, Ball, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.

Budite slobodni pošaljite nam crtež, skicu sa detaljima, potrebnom nosivošću police ili etaže, a mi ćemo se potruditi da Vam obezbedimo i dostavimo odgovarajuću ponudu izrade sa specifikacjom materijala, rokovima i cenom izrade.

Avito - Industrijski sto za pakovanje

Metalne police i nosači su esencijalni elementi za efikasno upravljanje prostorom i resursima u različitim okruženjima. Njihova izdržljivost, prilagodljivost i funkcionalnost čine ih neprocenjivim alatom za organizaciju i skladištenje.

Metalne police:
Metalne police su izdržljive i višenamenske, omogućavaju efikasno skladištenje i organizaciju različitih predmeta. Izrađene od čelika, naše police su izdržljive i mogu izdržati teske terete. Metalne police izrađujemo po porudžbini i lako ih prilagođavamo veličine i konfiguracije prema potrebama korisnika. Metalne police dolaze u različitim modelima, uključujući police sa ravnim policama, police sa resetkastim povrsinama, mrežastim policama, i police sa dodatnim dodacima kao sto su kuke i police za odlaganje kutija. Ovo ih čini savršenim za organizaciju alata, opreme, dokumentacije, skladištenje hrane i drugih potrepština u različitim okruženjima.

Metalni nosači:
Metalni nosači su čvrsti i stabilni okviri ili nosači koji se koriste za montiranje različitih elemenata, kao sto su police, stolovi, radne površine i drugi objekti. Njihova glavna svrha je podržavanje tereta i obezbeđivanje sigurnosti. Metalni nosači su izrađeni od čelicnih profila i čvrstih spojeva kako bi obezbedili pouzdanu strukturu. Oni se mogu prilagoditi različitim veličinama i oblicima kako bi zadovoljili specifične potrebe korisnika. Naši nosaci se koriste u industrijskim postrojenjima, radionicama, trgovinama i kucama za montiranje različitih elemenata, čime se stvara organizovan i funkcionalan prostor za rad i skladištenje.

Proizvodi po porudžbini

Prozvodi po potrebama i zahtevima kupaca. U cilju dobijanja savršenog proizvoda, svi naši proizvodi se izrađuju po vašim potrebama. Na našoj internet prezentaciji ćete naći slike i primere proizvoda koje smo proizvodili, a na vaš zahtev Vam dostavljamo ponudu i proizvod po vašim merama, nosivosti, nameni, sa raznim dodacima i ostalo.

XLC TROLA - PLATFORMA

Prilagođena za transport teških tereta.
Može se koristiti pojedinačno ili u sistemu voza.

U standardnoj ponudi nosivost platforme do 1000 kg, ravnomerno raspoređenog tereta. Namenjena za upotrebu sa euro i svim  industrijskim paletama.

1225 x 825 mm (XLC – EURO)
1225 x 1025 mm (XLC – STANDARD)

X TROLA - PLATFORMA

(XLC SHELF TROLLEY)

SLC TROLA - POLICA

(SLC SHELF TROLLEY)

SL DOLLY - PLATFORMA

(SL DOLLY TROLLEY)

KOLICA SA PLATFORMOM

(SERVICE TROLLEY)

KOLICA SA PLATFORMOM

(PLATFORM TROLLEY)

KOLICA ZA PALETE

(PALLET TROLLEY)

KOLICA ZA POŠTU

(MESCH TROLLEY)

KOLICA SA PET NIVOA

(5 SHELF TROLLEY)

MREŽASTI KONTEJNERI - ROLLCONTAINER

Pokretni mrežasti kontejneri i kolica, roll kontejneri za razne namene. Galvanizovani, složivi kontejneri , kao i kontejneri sa zaključavanjem. Izrađujemo ih po porudžbini u različitim dimenzijma, sa potrebnom nosivošću (od 150 – 1000 kg) i mnogim drugim dodacima.

Primer dimenzija (D x Š x V)

1225 x 825 x 1400 mm (RC4 – EURO)
1225 x 825 x 1600 mm (RC6 – EURO)
1225 x 825 x 1800 mm (RC8 – EURO)
1225 x 825 x 2000 mm (RC20 – EURO)

INTELIGENTNA REŠENJA MOBILNOSTI

Industrijski točkovi – sa gumenom oblogom
Industrijski točkovi – sa poliuretanskom oblogom
Industrijski točkovi – plastični
Institucionalni točkovi
Točkovi za nemeštaj
Točkovi male i srednje nosivosti
Točkovi velike nosivosti

GDPR

Opšti uslovi
Informacije

AVITO LOGISTIC EQUIPMENT (AVITO COMP.LTD DOO INĐIJA)
KRALJA PETRA I 168G, Jugoistočna radna zona, 22320 INĐIJA, SRBIJA

  www.avito.rs  |   office@avito.rs | Lokacija (GoogleMap)

 GORAN   +381 63 505-008  office@avito.rs
NIKOLA
   +381 63 505-108
 

AVITO COMP.LTD DOO INĐIJA
KRALJA PETRA I 168G, Jugoistočna radna zona, 22320 INĐIJA, SRBIJA

  +381 63 505008 (GORAN)
 +381 63 505108 (NIKOLA)

   www.avito.rs
   www.whiteboard.rs
   office@avito.rs

 

Copyright © 2003-2022 Avito – Powered by WordPress |  Privacy Policy  |  Cookies  |  Site Map