+381 63 50 50 08 office@avito.rs

Kolica sa platformom

Kolica kao najtraženiji naš proizvod se izrađuju od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Mogu biti do velikih nosivosti i sa različitim vrstama točkova, vodootpornih platformi, prilagođenih dimenzija.

U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Grundfos, Gebruder Weiss, Hotel Metropol, Autokomerc, Institut Za Majku I Dete, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.

Kolica sa platformom su praktično rešenje za prevoz tereta u različitim radnim okruženjima. Ova vrsta kolica kombinuje funkcionalnost klasičnih kolica sa dodatnom platformom na kojoj se može staviti veći teret ili čak dodatna oprema. Ova inovativna konstrukcija omogućava lakši transport težih predmeta bez potrebe za velikim fizičkim naporom.

Kolica sa platformom – Galerija slika

Dimenzije: (D,Š,V): 900 x 600 x 1050 mm
Broj Platformi: 1
Dimenzija platforme: 900 x 600 mm
Točkovi kolica prečnika 125 mm
Dva okretna i dva fiksna, guma
Nosivost kolica: 340 kg
Dimenzije: (D,Š,V): 1200 x 800 x 1050 mm
Broj Platformi: 1
Dimenzija platforme: 1200 x 800 mm
Točkovi kolica prečnika 160 mm
Dva okretna i dva fiksna, guma
Nosivost kolica: 440 kg
Dimenzije: (D,Š,V): 1500 x 800 x 1050 mm
Broj Platformi: 1
Dimenzija platforme: 1500 x 800 mm
Točkovi kolica prečnika 200 mm
Dva okretna i dva fiksna, guma
Nosivost kolica: 540 kg

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Radne merdevine

Radne merdevine za industriju i magacine. Pokretne merdevine, merdevine sa platformom i zaštitnom ogradom. Industrijska stepeništa.

Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama. Transport boca za tehničke gasove od 10, 20 i 40 litara

Transportni točkovi

Prodajemo veliki broj raznih točkova, točkovi male nosivosti, točkovi velike nosivosti, industrijski točkovi.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo.

Mrežasta kolica

Jednostavan transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe.

Kvalitetna kolica sa platformom

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Kolica sa platformom - Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).

Kolica sa platformom su često opremljena sa snažnim točkovima ili točkovima sa kugličnim ležajevima radi lakšeg kretanja čak i pod teretom. Osim u industrijskim postrojenjima i skladištima, ova praktična kolica mogu naći primenu i u maloprodajnim radnjama, transportnim sektorima ili čak u domaćinstvima gde je potrebno efikasno premeštanje teških ili gabaritnih predmeta. Sa svojom robustnom konstrukcijom i visokom nosivošću, kolica sa platformom postaju nezamenljiv alat u svakodnevnom radu.

Avito Comp. LTD d.o.o. | Sremska 26b, 22320 Inđija | Tel +381 63 505008 | e-mail: office@avito.rs | www.avito.rs