+381 63 50 50 08 office@avito.rs

Transportna i magacinska kolica

Kolica kao najtraženiji naš proizvod se izrađuju od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Mogu biti do velikih nosivosti i sa različitim vrstama točkova, vodootpornih platformi, prilagođenih dimenzija, mrežasta, cinkovana, sa raznim dodacima- korpe, stepeništa, merdevine, hidraulika, antistatik podloge, fioke…

U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Grundfos, Peštan, Ball Packaging, Gebruder Weiss, Luvata, Hutchinson, Gorenje, Hotel Metropol, Autokomerc, Institut Za Majku I Dete i mnoge druge zadovoljne kupce.

Transportna kolica su neophodan deo opreme u svakoj firmi koja se bavi prevozom robe ili manipulacijom tereta. Kompanija Avito iz Inđije ponosno predstavlja svoj proizvod – transportna kolica visokog kvaliteta, dizajnirana kako bi olakšala svakodnevne operacije u vašem poslovnom okruženju.

Transportna kolica – Upotreba

Sa svojim robustnim dizajnom i visokom nosivošću, transportna kolica kompanije Avito su idealna za prevoz različitih tereta u skladištima, fabrikama, prodavnicama ili bilo kojem drugom poslovnom prostoru. Napravljena od kvalitetnih materijala, ova kolica garantuju dugotrajnost i pouzdanost čak i pri intenzivnoj upotrebi.

Jedna od ključnih karakteristika transportnih kolica kompanije Avito je fleksibilnost. Sa različitim modelima i konfiguracijama, možete prilagoditi kolica svojim specifičnim potrebama. Od klasičnih modela sa jednim nivoom, do višenamenskih kolica sa policama i korpama, imate mogućnost da odaberete ono što najbolje odgovara vašim zahtevima.

Transportna kolica – Galerija slika

Transportna kolica – Magacinska kolica

Pored svega iznad navedenog, ergonomski dizajn ovih kolica omogućava lako upravljanje čak i u uskim prostorima, što povećava efikasnost i produktivnost vašeg poslovanja. Sa glatkim točkovima koji se lako kotrljaju, transportna kolica Avito omogućavaju brz i siguran transport robe bez napora.

Važno je istaći i praktičnost ovih kolica. Sa mogućnošću sklapanja ili rasklapanja u nekoliko koraka, lako se mogu čuvati i transportovati kada nisu u upotrebi, čime štede prostor u skladištu ili vozilu.

Uređaji za premotavanje i merenje

Uređaji maksimalno pojednostavljuju posao premotavanja i merenja.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i potrebnom dokumentacijom.

Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama sa gasom i zapaljivim materijama.

Kolica za burad

Idealna za uske prostore. Za lakše rukovanje buradima do 400kg.

Mrežasta kolica

Mrežasta kolica su perfektna za transport paketa i kabastih tovara.

Višenamenska kolica

Višenamenska transportna kolica za lak prevoz teških i glomaznih tereta.

Kolica sa platformom

Idealna sa sve namene transporta, lakoća upravljanja i fleksibilnost.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).

Transportna i magacinska kolica – Upit za kontakt

 

Kompanija Avito posvećena je pružanju najboljih proizvoda i usluga svojim klijentima. Sa transportnim kolicima visokog kvaliteta, možete biti sigurni da će vaše operacije biti efikasnije i produktivnije nego ikada pre. Obezbedite sebi i svojoj firmi vrhunski alat za manipulaciju tereta – izaberite transportna kolica kompanije Avito i uverite se u našu izuzetnost!

13 + 5 =

Copyright © 2003-2024 Avito.rs|  Privacy Policy  |  Cookies  |  Site Map