+381 63 50 50 08 office@avito.rs
Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama.
Predviđena za jednu bocu.

Konstrukcija od čeličnih cevi. Fiksni točkovi imaju čvrsti gumeni gazni sloj. Oni imaju dobru apsorbciju udaraca i kotrljaju se glatko i tiho. Kvalitetni točkovi prečnika 250 mm, obloga tvrda guma. Boca je osigurana čeličnim lancem.  Ručke su dizajnirane da pružaju čvrst, udoban hvat. Poseduje nosač za crevo. Izbočeno dno za osiguravanje boce od ispadanja, tokom transporta. Idealno za prevoz ili skladištenje 10 l, 20l i 40l boca tehničkog gasa.

U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Meita, Grundfos, Gebruder Weiss, Bambi, Grah Automotive, Ball, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.

Kontrolisani kvalitet

Bezkompromisni smo u pogledu funkcionalnosti, bezbednosti i rukovanja naših proizvoda. Avito proizvodi se kontrolišu u našim sopstvenim laboratorijama
po pitanju njihovog kvaliteta i bezbednosti.

Izrada po porudžbini

Kolica za transport boca rade se po poruđžbini. Ukoliko Vas interesuje kompletna ponuda budite slobodni pozovite nas ili nam pošaljite upit i dobićete detaljnu ponudu kolica za transport tehničkih gasova. 

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Kolica sa platformom

Najtraženiji naš proizvod se izrađuju od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Jednostavan transport paketa, kutija kao i mnoge druge robe.

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Industrijske merdevine

Radne merdevine za industriju i magacine. Pokretne merdevine, merdevine sa platformom i zaštitnom ogradom.

Transportni točkovi

Prodajemo veliki broj raznih točkova, točkovi male nosivosti, točkovi velike nosivosti, industrijski točkovi.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo.

Mrežasta kolica

Jednostavan transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).