+381 63 50 50 08 office@avito.rs
Radionički orman

Višenamenski radionički orman. U Avito radinočke ormare, se ugradjuju isključivo kvalitetne šine (klizači fioka), brave, pvc obloge otporne na habanje i točkovi. Što ormarima daje dobru funkcionalnost, nosivost i maksimalan vek trajanja.

Kolica sa radnom površinom , ormarićem sa zaključavanjem, podesivom policom i četiri fioke sa centralnim zaključavanjem, i četiri okretna točka sa kočnicom.

U galeriji su neki od naših proizvoda koje smo uspešno proizveli za kompanije kao što su Grundfos, Gebruder Weiss, Bambi, grah Automotive, Ball, Polimark, Unisol Group i mnoge druge zadovoljne kupce.
Kontrolisani kvalitet
Bezkompromisni smo u pogledu funkcionalnosti, bezbednosti i rukovanja naših proizvoda. Avito proizvodi se kontrolišu u našim sopstvenim laboratorijama
po pitanju njihovog kvaliteta i bezbednosti.
Ponuda ormana

Predstavljamo Vam samo delić naše ponude. Industrijske ormani rade se po poruđžbini. Izdvojili smo neke od najprodavanijh modela. Ukoliko Vas interesuje kompletna ponuda budite slobodni pozovite nas ili nam pošaljite upit i dobićete detaljnu ponudu industrijskim metalnih ormana. 

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Kolica sa platformom

Najtraženiji naš proizvod se izrađuju od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Jednostavan transport paketa, kutija kao i mnoge druge robe.

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama. Transport boca za tehničke gasove od 10, 20 i 40 litara

Transportni točkovi

Prodajemo veliki broj raznih točkova, točkovi male nosivosti, točkovi velike nosivosti, industrijski točkovi.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo.

Mrežasta kolica

Jednostavan transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).

Avito Comp. LTD d.o.o. | Sremska 26b, 22320 Inđija | Tel +381 63 505008 | e-mail: office@avito.rs | www.avito.rs