+381 63 50 50 08 office@avito.rs

Uređaj za odmotavanje

Uređaj za odmotavanje pocinkovane gromobranske trake (odvijač trake), namenjen efikasnom i brzom odvijanju traka za uzemljenje dimenzija do maksimalnih 40 mm širine trake.
Graničnici uređaja ne dozvoljavaju da kotur izgubi formu. Pomoću čeličnih vođica traka se pravilno usmerava, kako bi pojedinac jednostavno i efikasno vršio odmotoavanje gromobraske trake.

Kontrolisani kvalitet

Bezkompromisni smo u pogledu funkcionalnosti, bezbednosti i rukovanja naših proizvoda. Avito proizvodi se kontrolišu u našim sopstvenim laboratorijama
po pitanju njihovog kvaliteta i bezbednosti.

Transportna kolica

Transportna kolica svih namena. Magacinska kolica, ručna kolica, metalna kolica, kolica sa platformom, industrijska kolica i mnoga druga.

Kolica sa platformom

Najtraženiji naš proizvod. Jednostavan transport paketa, kutija kao i mnoge druge robe.
,  

Metalni ormani

Magacinski i radionički ormani, ormani sa policama, metalne police, metalni regali, industrijske police, ormani za alat.

Kolica za transport boca

Kolica za transport boca, namenjena za lako rukovanje bocama. Transport boca za tehničke gasove od 10, 20 i 40 litara

Transportni točkovi

Prodajemo veliki broj raznih točkova, točkovi male nosivosti, točkovi velike nosivosti, industrijski točkovi.
.

Industrijski stolovi

Avito stolovi po porudžbini se mogu koristiti kao stolovi za pakovanje, montažu, kontrolu i drugo.
.

Korpe za viljuškare

Platforme i korpe u raznim oblicima, različitih nosivosti, dodataka, atestom i drugo. Izrada po porudžbini za jednu ili dve osobe.

Mrežasta kolica

Kvalitetna pocinkovana mrežasta kolica. Jednostavan transport paketa, kutija, veša u vešernicama kao i mnoge druge robe.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci (reference).
Avito Comp. LTD d.o.o. | Sremska 26b, 22320 Inđija | Tel +381 63 505008 | e-mail: office@avito.rs | www.avito.rs